Uw droom site laten maken!

U wilt een website laten maken? Daar willen wij u graag bij helpen! Jouwdroomsite dat is waar we voor gaan. Onze doel is een prachtige website voor u te maken. De websites die wij maken zijn zeer modern. Dat betekent dus ook dat onze websites desktop, mobiel, tablet en zoekmachine vriendelijk zijn. Waarom het belangrijk is dat onze websites zoekmachine vriendelijk zijn? Een mooie website is natuurlijk fijn en daar zorgen wij voor, maar als de websites niet zoekmachine vriendelijk zijn is uw website nergens te vinden op het internet en dat zorgt ervoor dat uw eventuele klanten u niet kunnen vinden. En dat willen wij natuurlijk niet hebben. Om ervoor te zorgen dat u hoog in google te staan komt gebruiken wij SEO. SEO staat voor search engine optimization of te wel zoekmachine optimalisatie. Daarvoor worden er speciale SEO-teksten voor geschreven en dat willen wij graag voor u doen. Er is alleen geen garantie dat u op de eerste pagina van google zult staan. Die garantie kunnen we helaas niet geven, maar we doen wel onze uiterste best voor u. Wij kunnen dit allemaal toevoegen op uw site mits u dat aangeeft bij onze prijzencalculator. U ziet dan vanzelf wat uw droom site u gaat kosten.

Hoe maken wij uw droom site?

Voor het maken van uw droom site gebruiken wij CMS wordpress. WordPress is een programma die gebruikt wordt om websites te laten maken. Wat er zo handig is aan wordpress? Na het publiceren van uw droom site kunt u zelf nog aanpassingen doen aan uw site. Om u er een handje bij te helpen leveren we u ook een GRATIS handleiding aan voor het gebruik van WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld! Een website maken is tegenwoordig eenvoudig zelf te doen; echter, er komt echt meer bij kijken dan alleen een webdesign in (bijvoorbeeld) een wordpress site. Een wordpress website laten maken eist veel expertise en know-how. Onderschat dat niet!

Komt u er niet zelf uit?

Dat is geen probleem. Mocht u het echt niet weten hoe u uw aanpassingen moet uitvoeren of heeft u daar geen tijd voor? Dan helpen wij u graag. Wij willen een goede band hebben met onze klanten. Wij focussen ons op het lange termijn, nadat u een website heeft laten maken bij ons staan wij er nog altijd klaar voor om u te helpen. Ook dit kunt u aangeven in onze nieuwe prijzen calculator.