Wilt u een webshop laten maken?

Heeft u een onderneming en wilt u uw producten online aanbieden? Dat kunt u doen met een online webshop en die heeft u al voor maar slechts  €399,-. U wilt hoogst waarschijnlijk geld verdienen met uw webshop en daar heeft u een professionele website desginer voor nodig. Goed nieuws! Wij maken graag uw webshop en doen er alles aan om het uiterste uit uw site te halen. Natuurlijk geld ook voor onze webshops dat ze desktop, tablet, mobiel en zoekmachine vriendelijk zijn. Waarom het belangrijk is dat onze websites zoekmachine vriendelijk zijn? Een mooie website is natuurlijk fijn en daar zorgen wij voor, maar als de websites niet zoekmachine vriendelijk zijn is uw website nergens te vinden op het internet en dat zorgt ervoor dat uw eventuele klanten u niet kunnen vinden. En dat willen wij natuurlijk niet hebben. Om ervoor te zorgen dat u hoog in google te staan komt gebruiken wij SEO. SEO staat voor search engine optimization of te wel zoekmachine optimalisatie. Daarvoor worden er speciale SEO-teksten voor geschreven en dat willen wij graag voor u doen. Er is alleen geen garantie dat u op de eerste pagina van google zult staan. Die garantie kunnen we helaas niet geven, maar we doen wel onze uiterste best voor u.

Hoe maken wij uw webshop

Voor het maken van uw webshop gebruiken wij CMS wordpress. WordPress is een programma die gebruikt wordt om websites te laten maken. Wat er zo handig is aan wordpress? Na het publiceren van uw webshop kunt u zelf nog aanpassingen doen aan uw site. Denk aan de prijzen van uw producten wijzigen, producten toevoegen of vewijderen etc. Om u er een handje bij te helpen leveren we u ook een GRATIS handleiding aan voor het gebruik van WordPress. WordPress is het meest gebruikte CMS ter wereld! Een webshop maken is tegenwoordig eenvoudig zelf te doen; echter, er komt echt meer bij kijken dan alleen een webdesign in (bijvoorbeeld) een wordpress site. Een webshop maken eist veel expertise en know-how. Onderschat dat niet!

Komt u er niet zelf uit?

Dat is geen probleem. Mocht u het echt niet weten hoe u uw aanpassingen moet uitvoeren of heeft u daar geen tijd voor? Dan helpen wij u graag. Wij willen een goede band hebben met onze klanten. Wij focussen ons op het lange termijn, nadat u een website heeft laten maken bij ons staan wij er nog altijd klaar voor om u te helpen.